Velkommen til min webside hvor jeg har gleden av å vise frem min kunst, du finner meg også på Instagram, Facebook og via mobil, alle steder under navnet ”Art Suzette”. Jeg er en kvinnelig kunstner fra Lørenskog, bosatt i Oslo, som elsker å male en rekke ulike motiver som jeg finner vakre og dekorative, primært av abstrakt karakter. 

Det er ingen tvil om inspirasjonen til det jeg skaper med pensel, akvarell og lerret er relatert til de viktige og nære ting i livet som samhold, venner, familie og kjærligheten.

Siden 2008 har maling vært min store lidenskap og hobby, og jeg ønsker med denne siden å gjøre mine bilder tilgjengelig for et større publikum.

Alle bildene som presenteres er til salgs, og kan bestilles direkte her på siden. Dersom du ikke skulle finne akkurat det bildet du er ute etter, men ønsker et motiv i tråd med mitt kunstneriske uttrykk, så maler jeg også bilder på bestilling. Send meg gjerne en melding så tar jeg kontakt, slik at vi sammen kan finne frem til hva som passer dine ønsker og behov.

Jeg håper dere ser på min kunst som interessant og inspirerende, og jeg ønsker dere en god fornøyelse!

- Susann Nysether